Servis, údržba a opravy plynových kotlov Viessmann – Banská Bystrica a okolie


Odborné prehliadky a skúšky vyhradených technických zariadení

Servis plynového kotla značky Viessmann

Starostlivosť pre Vaše zariadenia

Starostlivosť o dodané zariadenia sa u nás montážou nekončí. Zabezpečujeme záručný a pozáručný servis nami dodávanej technológie. Odborné prehliadky a  skúšky vyhradených technických zariadení plynových, tlakových a elektrických.

Pre správny chod vášho zariadenia je potrebné raz ročne skontrolovať správnosť funkcií nastavenia, diagnostikovať prípadné skryté poruchy, urobiť vizuálnu prehliadku tesnení, spojov, atď. Takáto starostlivosť prináša správnu, ekonomickú a bezpečnú prevádzku zariadení vo vašom užívaní.

Servisné práce, odborné prehliadky a skúšky sú vykonávané certifikovanými a odbornými pracovníkmi.

Servisný zásah si môžete objednať na čísle: +421 917 368 079

Hľadáte spoľahlivý servis plynových kotlov Viessmann v Banskej Bystrici a okolí? Naša spoločnosť poskytuje kvalifikované služby v oblasti servisu, revízie a opravy plynových kotlov renomovanej značky Viessmann. Naši skúsení technici sú pripravení ponúknuť vám komplexný servis pre zabezpečenie dlhodobej a bezpečnej prevádzky vášho vykurovacieho systému.

Komplexný servis plynových kotlov Viessmann

Pravidelný servis plynových kotlov je nevyhnutný pre ich efektívnu a bezpečnú prevádzku. Súčasťou našich služieb je dôkladná kontrola a údržba kotla, vrátane čistenia a nastavenia pre optimálny výkon a úsporu energie. Zabezpečujeme aj diagnostiku a riešenie prípadných problémov, aby ste mali istotu, že vaše podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo či stropné chladenie bude fungovať efektívne a spoľahlivo.

Zabezpečiť revíziu plynového kotla Viessmann je zásadné pre zachovanie jeho bezpečnej a efektívnej prevádzky. Naša spoločnosť ponúka komplexné revízie plynových kotlov, pričom sa zameriavame na dôkladnú kontrolu všetkých súčastí systému. Pri revíziách plynových kotlov cena reflektuje kvalitu a hĺbku vykonávanej práce, a my sa zameriavame na poskytnutie najlepšieho možného servisu za primeranú cenu.

Okrem servisnej a revíznej činnosti sa venujeme aj opravám plynových kotlov. Naši špecialisti sú vyškolení na riešenie akýchkoľvek problémov s plynovými kotlami značky Viessmann. Od drobných opráv až po komplexné riešenia, náš tím zabezpečí, aby váš kotol fungoval ako nový. V prípade potreby sme pripravení ponúknuť aj rýchlu núdzovú službu, aby ste neboli bez tepla dlhšie, než je nevyhnutné.

Prečo si vybrať nás?

  • Naše služby sú založené na profesionálnom prístupe, dlhoročných skúsenostiach a detailnom poznatku systémov Viessmann.
  • Poskytujeme spoľahlivé služby s dôrazom na bezpečnosť a efektívnosť, vykonané na najvyššej úrovni a za bezkonkurenčné ceny.
  • Ponúkame komplexný balík služieb, ktorý zahŕňa všetko od pravidelnej údržby až po núdzové opravy.
  • Sledujeme za vás dodržiavanie najnovších bezpečnostných noriem a predpisov.
  • Zabezpečujeme, aby servis a údržba vašich zariadení, odborné prehliadky a skúšky boli vykonané včas a v súlade s technickými požiadavkami výrobcu a predovšetkým v zmysle platnej legislatívy.

Okrem servisných a opravárenských prác poskytujeme aj poradenstvo ohľadom modernizácie vykurovacích systémov. Mnohí naši klienti sa rozhodujú pre prechod na energeticky účinné riešenia, ako sú kondenzačné kotly alebo systémy podlahového kúrenia a stropného chladenia, ktoré sú kompatibilné s produktmi Viessmann. Naše know-how v tejto oblasti vám môže pomôcť nielen zvýšiť komfort vášho domova, ale aj znížiť vaše náklady na energie.